logo_2
elako1
Elvin LAKO
Drejtor i Përgjithshëm
Strategjia per zbatimin e te drejtave te PI.Në vijim do te gjeni strategjine per zbatimin e te drejtave te pronesise intelektuale per periudhen 2010-2015. Strategjia 2010-2015 - (774 KB)

Të dhënat Patenta, Marka dhe Disenjo Industriale janë përditësuar në Dt. 31.01.2014

DPPM © 2013.Te gjitha te drejtat e rezervuara.